Werken zonder diploma Rotterdam

Verkeersregelaar vacatures Rotterdam

Werken zonder diploma Rotterdam

Woon jij in of in de buurt van Rotterdam, wil je graag aan de slag, maar heb je geen diploma op zak? Geen probleem! Bij Team Intro zijn we altijd op zoek naar toppers die zich willen ontwikkelen of omscholen, bijvoorbeeld tot verkeersregelaar. Nieuwsgierig geworden? Lees vooral verder!

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Werk in Rotterdam zonder diploma

Wij horen regelmatig geluiden dat gemotiveerde mensen al weken of zelfs maanden werk zoeken in Rotterdam maar nergens terechtkunnen. Bijvoorbeeld omdat ze niet de juiste opleiding of training hebben gedaan, of niet het juiste certificaat of diploma op zak hebben. Dat vinden wij bij Team Intro onzin! Iedereen moet aan de slag kunnen en de kans krijgen om zich te ontwikkelen op zakelijk vlak. En daar helpen we je graag bij.  

Team Intro Rotterdam zet zich al meer dan 30 jaar in voor werkzoekenden die graag willen werken en geen diploma hebben. Rotterdam is een werkstad; altijd gezellig, met een bruisend centrum. Elke dag trekt er veel verkeer door de stad en dat levert allerlei banen op. Dagelijks zijn wij op zoek naar die banen en doen wij ons stinkende best om de leukste opdrachtgevers voor je te verzamelen.

 

Aanmelden
Werken in de buitenlucht

Verkeersregelaar in Rotterdam

Een van de populairste vacatures bij Team Intro is die van verkeersregelaar (inclusief opleiding). Als verkeersregelaar zorg je voor een soepele en veilige doorstroming van het verkeer. Werken als verkeersregelaar in Rotterdam is een unieke ervaring. Elke klus is weer anders en je komt op verschillende plekken: in de drukke binnenstad, langs de haven, bij grootse evenementen of op drukke locaties.  

In deze situaties krijg je te maken met verschillende verkeersdeelnemers: auto’s, fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer. Rotterdam is een drukke stad en daarom is deze job zo belangrijk. Als verkeersregelaar is het jouw taak om iedereen zo efficiënt en veilig mogelijk zijn route te laten vervolgen. Hier sta je natuurlijk niet alleen voor, je werkt altijd samen met een team. Erg gezellig, maar ook handig als je er even niet uitkomt. 

 

Werken bij Team intro

De opleiding tot verkeersregelaar bij Team Intro duurt 4 dagen. Tijdens deze korte opleidingsperiode leer je alles over de veiligheid op straat en oefenen we met diverse situaties, zodat jij zo zelfverzekerd en veilig mogelijk aan de slag kunt. Na deze 4 dagen ontvang je een erkend certificaat en mag je direct aan de slag bij een van onze leuke opdrachtgevers. Ook de juiste werkkleding regelen we voor je. Als verkeersregelaar heb je voor alle seizoenen goede kleding nodig en daar zorgen wij voor.

Alhoewel je bij Team Intro geen certificaat of opleiding op zak hoeft te hebben, vinden wij het wel belangrijk dat je voor deze baan over enkele specifieke vaardigheden beschikt. Zo moet je duidelijk kunnen communiceren, vloeiend Nederlands kunnen spreken, leergierig zijn en natuurlijk van buiten werken houden. 

Is een baan als verkeersregelaar niets voor jou? Bij Team Intro hebben we nog veel meer uitdagende vacatures openstaan. Kijk maar eens onder het kopje ‘vacatures’ of stuur een open sollicitatie via onze website.

 

Aanmelden

Werk zonder diploma en ervaring Rotterdam

Werken zonder diploma in Rotterdam. Dat is wat je zoekt en wij kunnen je daar bij helpen. Hoe dat precies zit leggen we je graag in het kort uit. Het proces begint met een aanmelding van jou. Aan de hand van jouw voorkeuren, vaardigheden en kennis bekijken we welke vacature er het beste bij jou aansluit. Na dit samen te hebben besproken, volg je een GRATIS training of korte opleiding via Team Intro. Tijdens deze periode zorgen we dat je van alle regels, wetgeving en kennis binnen jouw nieuwe vakgebied op de hoogte bent. Geslaagd? Dan ontvang je een certificaat en kun je direct bij ons aan de slag. Dit certificaat kun je daarnaast direct toevoegen aan je cv. Vervolgens plannen wij je bij een van onze opdrachtgevers in, maar enkel op de dagen die jij wilt werken. Dat lees je goed! Bij ons bepaal je zelf welke dagen en dagdelen je aan de slag wilt.

Aanmelden

Werk zoeken in Rotterdam

Werken zonder diploma in Rotterdam is eenvoudig te regelen met Team Intro. Al sinds 1988 zijn wij een begrip in Rotterdam. In ruim 30 jaar hebben we de leukste opdrachtgevers, projecten en collega’s gezocht en gevonden. Momenteel werken er meer dan 250 mensen bij Team Intro. Supergezellig! Vanwege het ruime aanbod, diverse opleidingen, flexibiliteit, snelle uitbetaling en het werkplezier snap je dat jaarlijks veel mensen voor Team Intro kiezen. Kies jij ook voor ons? 

Favoriet binnen ons team: het werkcafé! Dit is een plek waar alle leden van Team Intro en andere ondernemers zich verzamelen voor een gezellig gesprek of een serieuze werksessie. Hier sluiten veel collega’s de dag met elkaar af met een lekker drankje en een portie verse bitterballen. Of bij een vroege dienst rond je hier af met een kop sterke koffie en een plakje cake. Even de dag bespreken en eventueel zelfs contactgegevens uitwisselen met je nieuwe vrienden.

Ben jij een harde werker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en sluit je binnenkort aan bij de Team Intro-familie? We gaan graag met je in gesprek, zodat we samen kunnen kijken wat de best mogelijke match voor jou is! En heb je nog een specifieke vraag over het werken zonder diploma in Rotterdam? Stuur ons dan gerust een berichtje. Wij beantwoorden jouw vragen met veel plezier.

Team Intro: werken zonder diploma in Rotterdam is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.