Werken zonder diploma

Elke dag samen vooruit
Verkeersregelaar vacatures

Werken zonder diploma

Ben jij op zoek naar een leuke baan in het verkeer, de infra sector of de horeca? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Team Intro is elke dag op zoek naar nieuwe medewerkers voor het leukste werk. Team Intro is niet zomaar een uitzendbureau, wij doen namelijk veel meer dan alleen krachten uitzenden. Bij ons is het de bedoeling dat je met- of zonder diploma aan de slag kan. Wij hechten waarde aan beter worden en we zijn dol op trainingen, daarom bieden wij verschillende trainingen en opleidingen aan om jou te helpen ontwikkelen en groeien.

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Werken in het verkeer

Bij Team Intro kan je terecht voor verschillende vacatures in het verkeer, met en zonder opleiding. Zo hebben we de opleiding verkeersregelaar voor de harde werkers die graag in weer en wind buiten zijn. Na het volgen van deze 4-daagse opleiding, ontvang je een erkend certificaat en kan je gelijk aan de slag als verkeersregelaar. Het mooie is, dat het rooster flexibel, zelf te bepalen is en je dus kan werken wanneer je maar wilt. Gelukkig is het werk dichtbij huis en hoef je niet ver te reizen. Bij een baan in het verkeer is geen dag hetzelfde, daarom is het belangrijk dat je goed tegen afwisseling kan. Daarnaast ben je een echt buitenmens, regen of zon maakt voor jou en ons niet uit, want wij regelen de meest geschikte kleding voor elk seizoen.

Aanmelden

Werken in de horeca


Houd jij ervan om in de keuken of achter de bar te staan of serveer je toch liever de gerechten aan tafel? Een ding wat deze drie banen gemeen hebben is dat het allemaal in de horeca is. Werken in de horeca is keihard werken, maar wel met veel liefde, gezelligheid en afwisseling. Het is werk dat nooit verveelt en waar je veel nieuwe mensen ontmoet, het is dan ook belangrijk dat je een makkelijke prater bent en goed tegen drukte en stress kan. In de horeca werk je veel samen met collega’s en bezorg je de gasten een mooie dag of avond. Het voordeel van werken in de horeca via Team Intro is, dat je zelf kan kiezen waar je wilt werken en wanneer je wilt werken. Er zijn genoeg banen in de horeca waar je geen diploma voor nodig hebt, gastvrijheid staat voorop en het is vooral belangrijk dat je goed kan samenwerken en vriendelijk bent naar zowel de gasten als jouw collega’s.

Aanmelden
Werken zonder diploma

Werken in de infra

Werken in de infra sector is hard werken aan de mooiste projecten, voor de beste opdrachtgevers. Of je nou werkzaam bent als projectcoördinator of grondwerker, geen dag is voor jou hetzelfde. De werkzaamheden van iemand in de infra zijn vaak uitdagend en afwisselend. Het is van belang dat je fit bent, graag in de buitenlucht werkt en graag samen werkt. Werken in de infra is voor de echte doeners die geen moeite hebben met vroeg opstaan of op onregelmatige tijden werken. Van ons krijg je de werkkleding en altijd iets lekkers in ons werkcafé.

 

Aanmelden
Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.