Werken zonder diploma Den Haag

Elke dag samen vooruit
Werken in de buitenlucht

Werken zonder diploma Den Haag

Wil jij supergraag aan de slag in Den Haag, maar heb je geen diploma op zak? Geen probleem! Bij Team Intro in Den Haag kun je zonder diploma komen werken! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en kun je niet wachten om zo snel mogelijk te starten? Lees dan zeker verder!

 

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Werk zoeken in Den Haag zonder diploma

Er zijn heel veel vacatures in Den Haag. Met een simpele zoekopdracht via jouw favoriete zoekmachine kom je al snel honderden werkgevers tegen die jou maar al te graag willen hebben. Maar die willen bijna altijd een diploma zien. Heb je die niet? Dan zijn ze vaak niet geïnteresseerd. Supervervelend natuurlijk, al helemaal wanneer je graag aan de slag wilt. Bij Team Intro begrijpen wij deze irritatie maar al te goed en daar hebben we iets op bedacht. Tijd voor verandering!

Werken zonder diploma in Den Haag kan bij Team Intro. Wij zijn namelijk DOL op leren, en werken maar al te graag samen met echte aanpakkers. Daarom bieden wij verschillende trainingen en opleidingen aan die jou klaarstomen voor een vak. Meld je aan via het formulier op onze website, dan kijken we samen welke opleiding het beste bij jou past en kun je hierna direct via ons aan de slag. WIN-WIN!

Aanmelden

Werk in Den Haag zonder diploma

Geen stress meer omdat je geen diploma op zak hebt en snel aan de slag bij een opdrachtgever die met je meedenkt. Dat is wat je zoekt en dat is wat Team Intro voor je kan regelen. Concreet houdt dit in dat je snel uitbetaald krijgt, flexibel kunt werken en bij de leukste opdrachtgevers terechtkomt, door heel Den Haag. 

Flexibel werken? Ja, dat kan! Jij bepaalt zelf wanneer je graag de handen uit de mouwen steekt. Heb jij iedere dinsdag verplichtingen, of ga je drie weken op vakantie? Dat is geen probleem bij ons. Wij vinden werkplezier belangrijk en daar horen heldere afspraken en flexibiliteit bij.

 

Aanmelden
Werken zonder diploma
Verkeersregelaar vacatures Den Haag

Vacatures in de buitenlucht

Team Intro in Den Haag heeft veel vacatures in de buitenlucht openstaan, waar je geen diploma voor nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als medewerker infra, gebiedsconciërge of verkeersregelaar. Ben je geen stilzitter en ben je graag buiten? Met deze functies haal je met gemak je dagelijkse stappendoel, heb je geen last van middagdipjes en is elke dag anders. Dit maakt het werk in de buitenlucht zo ontzettend leuk.

Aanmelden

Verkeersregelaar iets voor jou?

Als verkeersregelaar zorg jij voor een soepele en veilige doorstroming van het verkeer. Denk hierbij aan grote evenementen, drukke kruispunten, wegwerkzaamheden of bouwplaatsen. Je zult te maken krijgen met veel verschillende verkeersdeelnemers, vragen en onverwachte situaties. Het is belangrijk dat jij overzicht houdt, de situatie in goede banen leidt en duidelijk met je andere collega’s blijft communiceren.

De vraag naar verkeersregelaars blijft groeien, voornamelijk in stedelijke gebieden als Den Haag. Het verkeer wordt steeds drukker en complexer, en de behoefte aan professionals die het kunnen regelen en beheren is groter dan ooit. Als je nu instapt, kun je van deze groei goed gebruikmaken. Aan opdrachten geen gebrek en dat geeft rust op het financiële vlak. Daarnaast bepaal je zelf hoeveel uren jij wilt maken. Hoe fijn is dat!

 

Aanmelden
Werken in de buitenlucht

Volg jouw opleiding bij Team Intro!

Werken zonder diploma in Den Haag is supermakkelijk! Bij Team Intro kijken we naar jouw kwaliteiten en bepalen we samen welke opleiding en baan het beste bij je past. 

Wat houdt een opleiding tot verkeersregelaar bij Team Intro in?

  • Korte, gratis opleiding: geen jaren in de schoolbanken, de opleidingen en trainingen bij Team Intro zijn kort, efficiënt en gratis. 
  • Direct aan de bak: wij zorgen dat je direct zonder diploma in Den Haag kunt werken.
  • Geen gedoe: duidelijke communicatie zodat jij weet wat je kunt verwachten.
  • Praktijkgericht leren: doordat je al snel de theorie in praktijk brengt, neem je extra snel de leerstof in je op.
  • Deskundige leraren: Onze instructeurs zijn experts in hun vak en hebben veel ervaring. Ze zullen je alles leren wat je moet weten om een goede verkeersregelaar te worden.

Werk zonder diploma en ervaring Den Haag

Bij Team Intro geloven we dat je de juiste ervaring en kennis opdoet door te DOEN! Na het voltooien van de korte, gratis opleiding tot verkeersregelaar bij Team Intro, zijn er diverse mogelijkheden. Je gaat aan de slag en doet ervaring op in verschillende aspecten van het vak. Als het bevalt kun je doorgroeien naar een leidinggevende functie of je specialiseren als verkeersbeheerder. Wij vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit en voornamelijk veel plezier hebt. Jij blij? Wij blij! 

Ben jij een gezellige en harde werker die graag buiten is? En zoek je naar een mogelijkheid om zonder diploma te werken? Neem dan vooral vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen kijken naar jouw mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Team Intro; werken zonder diploma in Den Haag is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Aanmelden
Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.