Verkeersregelaar vacatures Den Haag

Gratis opleiding, flexibel rooster en geen dag is hetzelfde.
Verkeersregelaar vacatures Den Haag

Houd je ervan om buiten aan het werk zijn, ben je flexibel en wil jij zelf je werkuren kunnen indelen? Bekijk dan zeker de verkeersregelaar vacatures Den Haag. Als je bij ons komt werken, bieden we je bovendien een gratis opleiding verkeersregelaar aan. 

Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor het regelen van het verkeer op een verschillende locaties. Denk bijvoorbeeld aan het verkeer op een druk kruispunt of op plekken waar de stoplichten niet werken, maar ook bij wegwerkzaamheden, bij een bouwproject of een verkeersongeval. De verkeersregelaars geven met behulp van handgebaren, verkeersborden of verkeerslichten aan welke richting het verkeer op mag gaan en wanneer het mag vertrekken.

 

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Wat je krijgt​​

  • Flexibel rooster (zelf je uren indelen). 
  • Gratis opleiding verkeersregelaar inclusief een erkend certificaat na het succesvol afronden.
  • Dynamische werkomgeving in de stad van vrede en recht.
  • Werkkleding voor elk seizoen
Verkeersregelaar vacatures Den Haag

Verkeersregelaar vacatures Den Haag

Wil je buiten werken, omgaan met mensen en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan is het werken als verkeersregelaar echt iets voor jou. Als verkeersregelaar Den Haag zorg je ervoor dat het verkeer veilig in goede banen wordt geleid op bouw- en infra projecten. Daarnaast kan je ingezet worden bij grote evenementen, waaronder festivals die de Haagse stad kent.

Aanmelden

Waarom zijn verkeersregelaars Den Haag nodig?

Verkeersregelaars zijn nodig op allerlei plaatsen in Den Haag waar het verkeer geregeld moet worden. Denk aan kruispunten en bij wegwerkzaamheden, maar ook tijdens evenementen. Verkeersregelaars worden dan ook ingezet op plekken waar het verkeer extra druk is, zoals bij winkelcentra of sportstadions. Op kruispunten waar bijvoorbeeld de stoplichten buiten werking zijn, zijn verkeersregelaars nodig om het verkeer op een veilige manier te laten verlopen. Ze geven aan welke richting het verkeer op mag gaan en wanneer het verkeer mag vertrekken, zodat er geen ongelukken gebeuren. 

Bij wegwerkzaamheden leiden de verkeersregelaars het verkeer om, zodat de werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd. Tijdens evenementen zijn ook altijd meerdere verkeersregelaars aanwezig, om het verkeer rondom het evenement te regelen en te begeleiden. Verkeersregelaars zijn dus belangrijk om de veiligheid op de weg te waarborgen en verkeersopstoppingen te voorkomen. Ze spelen daarom een belangrijke rol in het verkeersmanagement. Wil je hier onderdeel van uitmaken? Solliciteer dan op de verkeersregelaar vacatures Den Haag.

 

Verkeersregelaar opleiding bij Team Intro

Wanneer je als verkeersregelaar aan de slag wilt gaan, heb je een erkend certificaat nodig. Maar dit betekent niet dat je bij ons zonder diploma of certificaat geen mogelijkheid hebt om verkeersregelaar te worden, wij bieden namelijk ook de opleiding tot verkeersregelaar aan. Deze gratis cursus duurt 4 dagen en bestaat uit zowel theorie- als praktijklessen. Tijdens de opleiding Verkeersregelaar leer je onder andere hoe je verkeerslichten moet bedienen, hoe je handgebaren moet gebruiken om het verkeer te regelen en hoe je moet omgaan met noodsituaties.

 

Aanmelden
Verkeersregelaar vacatures Den Haag

De leukste werkgevers

Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.