Vacatures zonder diploma rotterdam

Elke dag samen vooruit
Werken in de buitenlucht

Vacatures zonder diploma Rotterdam

Op zoek naar de leukste vacatures zonder diploma in Rotterdam? Dan zit je bij Team Intro op de juiste plek! Wij bieden diverse toffe banen aan in de buitenlucht en zorgen dat je in korte tijd wordt opgeleid. Zo kun je binnen no-time aan de slag in Rotterdam. Zie je dit wel zitten? Lees dan zeker verder! Wij leggen je graag uit hoe dit werkt.

 

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Werken in de buitenlucht

Parttime vacatures Rotterdam

Woon je in Rotterdam of in de buurt van deze havenstad en ben je op zoek naar toffe parttime vacatures? Stop dan met zoeken. Je wilt bijvoorbeeld wat bijverdienen, je zoekt een bijbaan naast je studie of parttime werken is op dit moment de juiste combinatie met je drukke gezinsleven. Wat de reden ook is, Team Intro ontvangt je met open armen! Wij hebben diverse interessante vacatures openstaan in deze wereldstad.

Team Intro staat bekend om goede regelingen, heldere communicatie, snelle uitbetaling en natuurlijk het werkcafé! Hier sluit je de dag met je collega’s af. Even een praatje werk, ervaringen uitwisselen, maar vooral je collega’s beter leren kennen. Op vrijdag staat er altijd een schaal overheerlijke bitterballen klaar. Welkom bij de Team Intro-familie!

Aanmelden

Parttime vacatures Rotterdam

Als je op Google naar parttime functies zoekt, zie je door de bomen het bos niet meer. Helaas is er maar weinig keuze wanneer je naar vacatures zonder diploma in Rotterdam zoekt. En daar vinden we bij Team Intro iets van. Bij ons kun je zonder diploma terecht en weet je ook nog eens zeker dat je in een onwijs gezellig team terechtkomt. Een goede werkgever zorgt goed voor zijn werknemers. Team Intro kijkt graag met je mee naar jouw kwaliteiten en wensen, en zorgt voor de juiste match. Zo kom je altijd op een plek terecht waar jij optimaal tot je recht komt. Weet je niet zo goed wat er nu eigenlijk bij je past? Geen probleem, we helpen je graag. Onze vacature-database is groot en wij hebben vast iets wat bij jou past. Solliciteer dus snel, en dan gaan wij aan de hand van jouw vaardigheden en eventuele werkervaring een match maken.

 

Aanmelden

Vacatures zonder ervaring Rotterdam

In de buitenlucht werken? Bij Team Intro in Rotterdam hebben we vacatures zonder diploma openstaan. Niet iedereen is immers geschikt voor een baan binnen vier muren. Ben jij geen stilzitter en ben je graag buiten, ongeacht het weer? Wij hebben momenteel diverse vacatures openstaan. Kom bijvoorbeeld bij Team Intro werken als verkeersregelaar! 

Je volgt eerst een opleiding tot verkeersregelaar. Die opleiding duurt maar 4 dagen! In deze periode zorgen we ervoor dat je op de hoogte bent van alle gevaren op de weg en de veiligheidsvoorschriften. Onze ervaren professionals stomen je klaar voor jouw eerste werkdag zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt. Aan het einde van de training ontvang je een erkend certificaat. Dat staat ook nog eens mooi op je cv. 

Daarna kan je direct aan de slag. Je zult tijdens jouw shifts met verschillende soorten collega’s werken. Bij Team Intro werken momenteel meer dan 250 gezellige mensen. Daar zit altijd wel iemand bij waar jij het goed mee kan vinden. Je werkdagen bepaal je in overleg met Team Intro. Wil je bijvoorbeeld graag de maandagochtend vrijhouden, dan kan dat gewoon.

Aanmelden

Aan de slag als verkeersregelaar

Rotterdam is een bruisende en drukke stad, waar dagelijks veel verkeer doorheen trekt. Dit zorgt ervoor dat er altijd werk is als verkeersregelaar. Wat dacht je van een groot evenement, een gewijzigde verkeerssituatie of onderhoud aan de weg: als verkeersregelaar in Rotterdam is geen enkele dag hetzelfde. 

Een verkeersregelaar in Rotterdam heeft de volgende taken:

  • Doorstroming regelen: De belangrijkste taak van een verkeersregelaar is ervoor zorgen dat voertuigen en voetgangers op een veilige manier kunnen passeren. Denk aan de snelheid van voertuigen, het stoppen van verkeer wanneer dat nodig is, en het geven van aanwijzingen aan alle verkeersdeelnemers.
  • Veiligheid waarborgen: Verkeersveiligheid staat altijd op nummer 1. Je moet snel in oplossingen kunnen denken bij potentieel gevaarlijke situaties.

Verkeer rondom evenementen begeleiden: Bij grote evenementen, zoals concerten, sportwedstrijden, parades en festivals worden vaak verkeersregelaars ingezet. Bijvoorbeeld om de verkeersstroom te regelen en ervoor te zorgen dat iedereen veilig en zonder oponthoud aankomt en weer vertrekt.

Hierbij is heldere communicatie met jouw collega’s en de verkeersdeelnemers erg belangrijk. Wij zijn dan ook op zoek naar mensen die vriendelijk en duidelijk communiceren, en vloeiend Nederlands spreken. Voldoe jij aan deze criteria, ben je leergierig en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature verkeersregelaar. 

Voor wat hoort wat. Team Intro regelt je werkkleding voor alle seizoenen, een flexibel zelf in te delen rooster, gezellige collega’s en uiteraard een snelle uitbetaling. Wij zorgen voor werkGELUK en ontwikkeling, zodat jij iedere dag met plezier aan jouw werkdag begint.

 

Aanmelden

Geen diploma vacatures Rotterdam

Is de vacature verkeersregelaar niets voor jou? Bij Team Intro hebben we nog veel meer vacatures zonder diploma in Rotterdam. Stuur ons een bericht en vertel ons wie je bent, wat je graag zou willen en wat je kunt. Dan gaan wij ons stinkende best doen om een functie te zoeken die wel bij je past. 

 Team Intro: de leukste vacatures zonder diploma in Rotterdam!

 

Aanmelden
Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.