Vacatures zonder diploma

Vacatures zonder diploma

Niet voor elke baan heb je een diploma nodig, er zijn ook vele vacatures waar je zonder diploma aan de slag kan. Bij Team Intro bieden we banen aan in verschillende sectoren, denk bijvoorbeeld aan banen in de horeca, verkeer en infra. Intro is dol op leren en legt de focus op beter worden, dat vinden wij namelijk heel belangrijk. Daarom is het bij ons ook niet nodig om al in het bezit te zijn van een diploma, we bieden verschillende opleidingen en trainingen aan om jou nog beter te maken en klaar te stomen voor het vak. Heb je dus geen diploma en/of werkervaring maar wil je wel graag werken met leuke collega's, en een goed salaris?

 

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Opleiding volgen bij Team Intro

Wil jij graag een opleiding bij ons volgen? Dit kan gemakkelijk in slechts een aantal stappen:

  1. Meld je aan via het formulier of neem contact met ons op via de mail, app of telefonisch.
  2. Samen kijken wij welke opleiding het best bij jou en je wensen past.
  3. Na het volgen van de opleiding kan je zo bij ons aan de bak.

De opleidingen die we aanbieden zijn voornamelijk voor banen in de buitenlucht. Denk hierbij aan een opleiding tot verkeersregelaar, veiligheidsmedewerker tramspoor of monteur verkeersmaatregelen.

Aanmelden

Daarna meteen aan de slag

Na het volgen van de opleiding kan je bij ons meteen aan de slag, je krijgt namelijk een erkend certificaat. En het mooie is, dat je een flexibel te bepalen rooster hebt en dus kan werken wanneer jij dat wilt. Het werk dat we beschikbaar hebben is dichtbij huis en je hoeft niet bang te zijn om zonder opdrachten te zitten, want er is voldoende werk beschikbaar. Ook voor de werkkleding wordt gezorgd en er wordt rekening gehouden met alle seizoenen en weersomstandigheden. En je kan natuurlijk altijd iets lekkers halen in ons werkcafé.

 

Werken zonder diploma

De vacatures in onze vacaturebank zijn erg uiteenlopend, zo is er voor iedereen wel een passende baan beschikbaar, van vacatures voor barista’s tot aan vacatures voor poortwachters. Of je nou het liefst in de buitenlucht werkt of toch liever op een warme werkplek ergens binnen, wij hebben de vacature waar jij naar op zoek bent. Is er toch geen vacature die bij jou past? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om een open sollicitatie te sturen, je hoeft ons enkel te vertellen wat jouw wensen zijn en wij gaan voor je op zoek! Voor vacatures zonder diploma kan je bij ons terecht.

 

Aanmelden

Team Intro

Wij zijn al meer dan 30 jaar een echt Haags familiebedrijf. Waar we in 1988 zijn gestart als een uitzendbureau, doen we inmiddels veel meer dan alleen krachten uitzenden en regelen wij dagelijks alles rondom flexibel werken voor vele medewerkers in de regio Den Haag en Rotterdam. Geluk en succes is meer dan alleen werken en geld verdienen, wij geloven erin dat het vooral gaat over doen waar je plezier in hebt en goed kunnen zorgen voor mensen en je omgeving. Het voordeel van werken bij Team Intro is, dat je bij ons een gratis opleiding kan volgen tot een beroep wat jou leuk lijkt. Daarnaast werk je samen met maar liefst 250 gezellige collega’s en heb je een flexibel zelf te bepalen rooster.

 

De leukste werkgevers

Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.