Werken in de buitenlucht

Werken in de buitenlucht

Werken in de buitenlucht

Is 8 uur per dag binnen werken, onder de artificiële verlichting, absoluut niets voor jou? Of het nu gaat om zon, regen of wind, jij bent een echt buitenmens en werkt het liefst in de buitenlucht. Bij Team Intro bieden we leuke banen aan in verschillende sectoren, wat dacht je bijvoorbeeld aan een baan als verkeersregelaar…

 

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Werken in de buitenlucht

Buiten werken Den Haag

Den Haag, ook wel ‘s-Gravenhage genoemd, is de grootste Nederlandse stad aan de Noordzee en wordt zowel door toeristen als inwoners gezien als een wereldstad. Buiten werken in Den Haag zal door al het dagelijkse verkeer, hoge aantal toeristen en grote hoeveelheid wegwerkzaamheden dan ook niet saai zijn. Of het nu gaat om een kleine klus of een belangrijke wegafzetting, in Den Haag is er altijd iets te doen. Daarbij is deze stad ook nog eens heel goed te bereiken met het OV, en kun je na je shift een gezellig drankje doen met collega’s op een van de vele gezellige terrasjes die de stad biedt.

 

Aanmelden

Vacatures werken in de buitenlucht

Binnen ons team infra & verkeer zijn er diverse functies zodat je alle kanten op kan. Zo werken wij samen met de gemeente, overheid, OV bedrijven, evenementen en hulpdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vacatures in de buitenlucht zoals veiligheidsmedewerker, monteur wegafzettingen, gebiedsconciërge, medewerker fietsenstalling en coördinator verkeer. Wat je ook zoekt, wij hebben voldoende vacatures openstaan, zodat er altijd wel een baan is die bij jouw wensen past.

 

Aanmelden
Werken in de buitenlucht

De leukste werkgevers

Verkeersregelaar vacatures

Voordelen van werken in de buitenlucht

Wist jij dat 57,1% van de werknemers beweert minder stress te ervaren bij het buiten werken? Doordat je met jouw gehele team actief buiten aan de slag gaat, zal dit zorgen voor een betere werksfeer, waardoor je niet met een hoofd vol kopzorgen aan het einde van de dag naar huis vertrekt. Daarbij zorgt de frisse buitenlucht en de grote hoeveelheid indrukken ook dat je ’s avonds fijn slaapt, zodat je de volgende dag weer vol energie kunt doen wat jij leuk vindt. Of dit nu een nieuwe werkshift is, of een dagje relaxed thuis, jij zult elke ochtend vol positiviteit de dag beginnen.

 

Aanmelden

Werken in de buitenlucht Den Haag

Naast de vele wegwerkzaamheden, zijn er ook nog voldoende andere mogelijkheden waarmee je werkt in de buitenlucht in Den Haag. Zo staat de stad bekend om de vele evenementen die worden gehouden op het Malieveld, een groot grasveld in het centrum van Den Haag. Team Intro wordt vaak ingezet om het verkeer bij evenementen in goede banen te leiden, of overzicht te houden op de fietsenstalling. Zo kunnen de bezoekers optimaal van hun dagje uit genieten, wordt de veiligheid gewaarborgd en voorkomen we opstoppingen voor de andere bestuurders rondom het evenement. Dit alles doen wij met een grote lach! Wil je hier onderdeel van uitmaken? Solliciteer dan op de infra & verkeer vacatures in Den Haag.

 

Aanmelden

Team Intro

Bij Team Intro leggen we de focus op jou. Wij zijn dol op leren, en leggen dan ook graag de focus op beter worden. Om deze reden kun je bij ons ook zonder diploma terecht wanneer je graag wilt werken in de buitenlucht. In deze situatie zorgen we dat je eerst een gratis verkorte opleiding volgt van 4 dagen, waarmee je een erkend certificaat binnensleept. Na het behalen van dit certificaat zorgen we dat je direct buiten aan de slag kunt bij een van onze leuke opdrachtgevers.

 

Aanmelden

Een flexibel werkrooster in het verkeer

Kies jij ervoor om bij Team Intro aan de slag te gaan als verkeersregelaar, dan ben je verantwoordelijk voor het regelen van het verkeer op verschillende locaties. Werken in het verkeer is uitdagend en afwisselend. Geen dag zal voor jou hetzelfde zijn, dit maakt deze baan zo ontzettend leuk! Heb jij een leuke vakantie gepland, of een verjaardag waar je naar uitkijkt? Werken in het verkeer gaat 7 dagen per week, 24 uur per dag door. Dus het maakt niet uit of je een ochtendmens bent of een nachtdier... jij bepaalt jouw eigen rooster.

 

Aanmelden
Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.