Verkeersregelaar worden

Elke dag iets nieuws leren
Verkeersregelaar worden

Verkeersregelaar worden

Heb jij altijd al willen weten hoe de dag van een verkeersregelaar eruitziet en zou jij zelf ook graag verkeersregelaar worden? Dan ben je bij Team Intro aan het juiste adres. Wij bieden jou niet alleen een baan als verkeersregelaar aan, maar ook de opleiding!

Werken als verkeersregelaar

Het werk van een verkeersregelaar is uitdagend, afwisselend en voor de harde werkers! Als jij een echt buitenmens bent is dit beroep misschien wel wat voor jou. Ook als je nog geen diploma en/ of ervaring als verkeersregelaar hebt, is dit bij ons geen probleem. Bij Team Intro krijg je namelijk een gratis opleiding voordat je in het werkveld aan de slag gaat. Nadat je de opleiding hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat en kan je vrijwel meteen aan het werk en dit kan al na een 4-daagse opleiding.

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Opleiding tot verkeersregelaar

Bij Intro hechten wij veel waarde aan beter worden, wij willen dan ook dat onze medewerkers steeds beter worden. Daarom bieden wij verschillende trainingen en opleidingen aan, waaronder de opleiding tot verkeersregelaar om jou nog beter te maken. Tijdens de opleiding tot verkeersregelaar leer je alles wat je over het vak moet weten. Je wordt klaargestoomd om gelijk na de opleiding te kunnen werken. Het enige wat jij nodig hebt is de wil om te leren.

Aanmelden
Verkeersregelaar worden

Het profiel van een verkeersregelaar

Een verkeersregelaar is een echt buitenmens, je bent fit, vriendelijk en duidelijk. Daarnaast is het van belang dat je sociaal bent, sterk in je schoenen staat en zeker van je zaak bent. Jij bent iemand die goed kan omgaan met afwisseling en veranderingen. Daarnaast houd je wel van een praatje en vind je het leuk om mensen te helpen.

Aanmelden

Verkeersregelaar worden

  1. Meld je aan via het formulier of bel, mail of app ons.
  2. Samen kijken we welke opleiding het beste voor je is.
  3. Klaar? Dan kun zo bij ons aan de bak.
Aanmelden

Wat krijg je bij Team Intro?

Wij zijn 1 team en 1 familie sinds 1988! Wat ooit gestart is als een Haags uitzendbureau is inmiddels uitgebreid tot een echt familiebedrijf dat veel meer doet dan alleen het uitzenden van krachten. Wij regelen namelijk dagelijks met veel plezier en passie alles rondom het flexibel werken van vele medewerkers en relaties in regio Den Haag en Rotterdam. Voor Team Intro kies je omdat jij van flexibiliteit houdt en graag in de buurt wil werken, waar en met wie je wilt.

Wil jij verkeersregelaar worden bij Team Intro? Dan krijg je naast een gratis opleiding, werkkleding dat geschikt is voor elk seizoen, 250 gezellige collega’s en snel geld op je rekening. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in ons werkcafé in Den Haag voor een bakkie of een kop thee en iets lekkers.

De leukste werkgevers

Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.