Verkeersregelaar vacatures Rotterdam

Geen dag is hetzelfde.
Verkeersregelaar vacatures Rotterdam

Houd je ervan om in de buitenlucht , ben je flexibel en wil jij zelf je werkuren indelen? Bekijk dan de verkeersregelaar vacatures Rotterdam. Team Intro is al meer dan 30 jaar hét uitzendbureau voor verkeersregelaars in de regio Rotterdam. Het uitoefenen van het beroep verkeersregelaar is zeer afwisselend en er is dan ook geen dag hetzelfde. 

Het ene moment sta je midden in de nacht het verkeer te regelen in de Rotterdamse haven, terwijl je op het andere moment nodig bent in het centrum van Rotterdam omdat het verkeer omgeleid moet worden in verband met het Zomercarnaval evenement. 

 

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Wat je krijgt.

  • Voldoende werk dichtbij huis 
  • Snel geld op je rekening 
  • Een gezellig team met 250 collega's 
  • Werkkleding voor alle seizoenen 
Verkeersregelaar vacatures Rotterdam

Verkeersregelaar vacatures Rotterdam

Hebben we jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier. Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen over de verkeersregelaar vacatures Rotterdam? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met Team Intro. We beantwoorden al je vragen en kijken uiteraard uit naar je sollicitatie.

 

Aanmelden

Kan ik verkeersregelaar worden in Rotterdam?

Wil je verkeersregelaar worden in Rotterdam? Dan zijn er een paar eisen waar je aan moet voldoen. Uiteraard moet je een opleiding hebben afgerond tot verkeersregelaar, heb je deze niet, dan kan je via Team Intro in slechts 4 dagen tijd het certificaat verkeersregelaar Rotterdam behalen. Verder werk je natuurlijk buiten en maakt het jou dus niet uit in wat voor weersomstandigheden je werkt, jij staat in weer en wind buiten.

Verder ben je flexibel en ben je sociaal ingesteld. Je vindt het dan ook leuk om een praatje te maken met anderen en spreekt vloeiend Nederlands. Ook ben je leergierig, vriendelijk en duidelijk in je communicatie. Het verkeer regelen kan soms hectisch zijn, maar dat is voor jou geen probleem want je houd wel van uitdagingen. Zie jij jezelf al werken als verkeersregelaar Rotterdam? Solliciteer dan zeker op één van de verkeersregelaar vacatures Rotterdam. 

 

Hoe is het om verkeersregelaar te zijn?

Verkeersregelaars sturen de stroom en snelheid van voertuigen en zorgen voor de veiligheid van bestuurders, voetgangers en andere weggebruikers. Een verkeersregelaar wordt vaak ingezet voor het regelen van het verkeer, wanneer bijvoorbeeld stoplichten bij een druk kruispunt buiten werking zijn. Maar ook bij wegwerkzaamheden, bouwterreinen en tijdens openbare evenementen kan je ingezet worden als verkeersregelaar. 

 

Aanmelden

Een opleiding volgen?

  1. Meld je aan via het formulier of neem via de mail, app of telefonisch contact met ons op.
  2. Samen kijken we welke opleiding het best bij jou past. 
  3. Klaar? Dan kan je zo bij ons aan de bak.
Aanmelden

Gratis opleiding verkeersregelaar

Als je wilt werken als verkeersregelaar is een cursus noodzakelijk. Wanneer je bij Team Intro komt werken, bieden wij je een gratis opleiding verkeersregelaar aan. Dit is een vierdaagse cursus, waarna je gelijk aan de slag kan bij ons. Na het succesvol afronden van de opleiding verkeersregelaar ontvang je een erkend certificaat Bevoegd Verkeersregelaar.

Bij de verkeersregelaar opleiding besteden we aandacht aan de wet- en regelgeving, het geven van opdrachten aan verkeersdeelnemers, omgaan met veiligheid en agressie. Helaas zijn niet alle deelnemers in het verkeer even rustig en komt agressie jegens verkeersregelaars de laatste jaren steeds vaker voor. Ondanks dat je als verkeersregelaar niet verantwoordelijk bent voor agressieve mensen in het verkeer, leren we je wel hoe je hier mee om gaat en hoe je agressie uit de weg gaat. Meer weten over de opleiding verkeersregelaar? Neem contact op met Team Intro. 

 

 

De leukste werkgevers

Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.