Verkeersregelaar vacatures

Elke dag samen vooruit
Verkeersregelaar vacatures

Ben je een buitenmens, houd je van afwisseling en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Kijk dan eens naar de verkeersregelaar vacature van Team Intro. Het beroep van een verkeersregelaar is nooit saai en geen dag is hetzelfde. Op de ene dag sta je vroeg in de ochtend op de A16 om het verkeer te regelen, in de drukke spits of bij een ongeval. En de volgende dag zorg je op Scheveningen dat het verkeer doorstroomt omdat de City Pier City loop aan de gang is.

Het leuke aan de verkeersregelaar vacatures die we hebben, is dat je nooit alleen werkt. Als jij je aansluit bij Team Intro krijg je er ineens 250 gezellige collega’s bij. Allemaal uit de Randstad, want ons werkgebied is namelijk omgeving Den Haag en Rotterdam.

 

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Wat je krijgt

  • Flexibel in te delen rooster. 
  • Afwisselend en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Opleiding verkeersregelaar met een erkend certificaat na het succesvol afronden. 

 

Verkeersregelaar vacatures

Verkeersregelaar worden?

Ben je nog geen verkeersregelaar maar wil je het wel graag worden? De opleiding verkeersregelaar word je gratis aangeboden door Team Intro. Om een verkeersregelaar te worden heb je een paar vaardigheden nodig. Namelijk een kalm karakter, een gezonde dosis zelfvertrouwen en 100% inzet. 
Wil je verkeersregelaar worden of ben je nieuwsgierig naar het beroep als verkeersregelaar? Meld je dan aan voor meer informatie.

Aanmelden

Verkeersregelaar opleiding van Team Intro

Wil jij elke dag iets nieuws leren? Kies dan voor de verkeersregelaar opleiding van Team Intro. Je leert tijdens de opleiding alle kneepjes van het vak en kan daarna gelijk bij ons aan de slag om het verkeer in veilige banen te leiden. De verkeersregelaar opleiding duurt slechts 4 dagen, is bovendien gratis en je ontvangt ook nog eens een erkend certificaat. De enige voorwaarde die wij je stellen, is dat je vloeiend Nederlands spreekt en enthousiast bent. 

Ben je flexibel, een echt buitenmens en vind je het fijn om anderen te helpen? Dan is de opleiding verkeersregelaar zeker iets voor jou. Fysieke fitheid is ook een belangrijk onderdeel, want je staat in weer en wind buiten het verkeer te regelen. Wil je meer weten over de opleiding en verkeersregelaar vacatures? Neem dan contact met ons op.

Waar kom je te werken als verkeersregelaar?

De werkzaamheden vinden plaats op of rond eens verkeershinder, op straten en snelwegen in stedelijke, voorstedelijke en landelijke gebieden in de omgeving van Den Haag of Rotterdam. Voor wie is deze baan geschikt? Verkeersregelaar word je niet zomaar, het is namelijk een afwisselende job, waarbij de werktijden ook divers zijn. Professionals die het verkeer in goede banen leiden zijn namelijk altijd nodig en dat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

 

Aanmelden
Verkeersregelaar vacatures

Hoe reageren op een verkeersregelaar vacature?

Ben je geïnteresseerd en wil je reageren op onze verkeersregelaar vacature? Vul dan het formulier in, zodat wij weten dat je graag bij ons team verkeersregelaars wilt aansluiten. Geef in het formulier ook aan waarom je geïnteresseerd bent in de verkeersregelaar vacature door middel van een korte motivatie. We raden aan om ook meteen je curriculum vitae te uploaden.

Vervolgens bekijken wij jouw aanvraag en nemen we telefonisch contact met je op. We nodigen je na een eerste gesprek graag een keer uit in ons Werkcafé, waar we elkaar beter leren kennen. Als alles goed verloopt, kan je snel bij Team Intro aan het werk. Wij zorgen voor de papieren afhandeling en dat jij wordt ingeroosterd als verkeersregelaar Rotterdam of Den Haag. Wil je gratis de opleiding verkeersregelaar volgen en daarna aan de slag bij Team Intro? Solliciteer vandaag dan nog op de verkeersregelaar vacatures van Team Intro. 

 

Waarom kiezen voor Team Intro?

Het creëren van een gastvrije en inclusieve omgeving voor iedereen, waar onze werknemers kunnen groeien en bloeien is voor ons van groot belang. Door een uitstekende opleiding, ondersteunende collega's en een toonaangevend voordelen pakket helpen wij je om je potentie optimaal te benutten en een zeer lonende carrière te beleven.

Team Intro is al ruim 30 jaar betrokken bij de mooiste projecten en evenementen in de regio Rotterdam en Den Haag. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze verkeersregelaar vacatures Rotterdam of Den Haag.

 

Takenpakket

  • Tijdelijke verkeersregelingen en bewegwijzering opzetten, beheren en verwijderen
  • Verkeer leiden met behulp van een stop-vertragingsbord en andere verkeersregelaars.
  • Radioberichten geven en ontvangen om te coördineren met ander wegverkeerspersoneel, bouwvakkers en hulpdiensten.
  • Controles ter plaatse uitvoeren en toezicht houden op het gedrag en de doorstroming van het verkeer om de openbare veiligheid te waarborgen.
  • Instructies opvolgen van ploegleiders, voormannen, uitvoerders, managers, inspecteurs, controleurs, hulpdiensten of ambtenaren.

De leukste werkgevers

Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.