Vacatures zonder diploma Den Haag

Elke dag samen vooruit
Verkeersregelaar vacatures Den Haag

Vacatures zonder diploma Den Haag

Bij Team Intro hebben wij de leukste vacatures zonder diploma in Den Haag! Zie jij een avontuurlijke baan in de frisse lucht wel zitten? Ben je klaar om aan de slag te gaan en samen te werken met de gezelligste collega’s en woon je in de buurt van Den Haag? Lees dan zeker verder.

 

Interesse? Vul je gegevens in en wij bellen jou!

Verkeersregelaar opleiding

Vacatures Den Haag

Den Haag staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur, bruisende binnenstad, uitgestrekte stranden en de vele toeristen die jaarlijks de stad bezoeken. In Den Haag is dus altijd wel iets te doen en dat geldt zeker ook op het gebied van werk. Het is een ideale stad om een leuke baan in de buitenlucht te vinden. 

Dit heb je vast al een aantal keer gedaan: wat Google zoekwoorden ingeven, waarna je diverse vacatures met als standplaats Den Haag vindt. Maar hoe weet je nu wat de leukste vacatures in Den Haag zijn? Je wilt natuurlijk wel in een fijne omgeving terechtkomen met zowel een goede werkgever als gezellige collega’s.

Aanmelden

Vacatures in Den Haag

Team Intro is al meer dan 30 jaar een begrip in de Haagse binnenstad als het gaat om de leukste (en meest uiteenlopende) vacatures. Wij geloven dat je als werknemer vooral veel plezier moet hebben in wat je doet. Jouw leven bestaat namelijk voor een groot deel uit werken en daarom is het zo belangrijk dat je een fijne werkplek vindt. Samen kijken we naar de best mogelijke match voor jou. Aan de hand van jouw kwaliteiten en wensen beoordelen we samen welke vacature er nu daadwerkelijk bij jou past en waar je het beste tot je recht komt. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan in deze levendige stad? Bekijk dan alle vacatures die Team Intro open heeft staan.

 

Aanmelden
Verkeersregelaar opleiding

Banen zonder diploma Den Haag

Bij Team Intro hebben we ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij veel verschillende opleidingen en trainingen aan om jou klaar te stomen voor het door jou gekozen vak. Dit houdt het volgende in: nadat je jezelf hebt aangemeld via de mail, app of telefoon, bespreken we samen welke wensen jij hebt. Hier koppelen we de geschikte opleiding aan. Na het volgen van deze opleiding kun je direct bij ons aan de slag. Een win-winsituatie!

Goed om te weten: de opleidingen die wij aanbieden voor de vacatures zonder diploma in Den Haag zijn voornamelijk voor banen in de buitenlucht.

 

Aanmelden
Verkeersregelaar vacatures Den Haag

Ga aan de slag als verkeersregelaar!

Wanneer je het liefst buiten te vinden bent en niet terugdeinst voor een uitdaging, past een baan als verkeersregelaar helemaal bij jou. Veel mensen denken bij een verkeersregelaar niet direct aan een beroep vol actie en plezier. Maar niets is minder waar. Een verkeersregelaar speelt een cruciale rol: je leidt het verkeer in goede banen en zorgt ervoor dat de verkeerssituatie veilig is en blijft. 

Buiten werken en sociaal vaardig zijn, vatten deze baan goed samen. Je moet in staat zijn om duidelijk en beknopt te communiceren met bestuurders, voetgangers en collega’s. Daarbij zullen geen twee dagen hetzelfde zijn. Den Haag is een drukke stad, waar altijd van alles te doen is. Zo kan het gaan om het regelen van het verkeer bij nieuwe verkeerssituaties, wegwerkzaamheden of evenementen.

 

Je werkt als verkeersregelaar altijd samen in een team. Niet alleen is dit erg gezellig, maar ook handig voor het geval je hulp nodig hebt. Je staat er dus nooit alleen voor en dat is belangrijk om te weten. Bij Team Intro doen we het samen! Zo sluiten we elke vrijdag de week af in het werkcafé. Even de week van je afpraten, ervaringen uitwisselen, je collega’s beter leren kennen. En dat allemaal onder het genot van GRATIS bitterballen en een drankje. 

Werk jij het liefst niet op vrijdag? Of kun je absoluut niet op woensdagmiddag werken? Bij Team Intro overleggen we met elkaar wat voor jou het beste werkt. We zijn zuinig op onze werknemers en proberen altijd de juiste balans te vinden tussen zo efficiënt mogelijk werken en plezier hebben in je werk.

 

Aanmelden

Opleiding tot verkeersregelaar 

Leuk, je bent nog niet afgehaakt! Dat betekent dat je wel zin hebt in deze baan als verkeersregelaar in Den Haag. Kom snel langs bij Team Intro of app of mail ons en dan gaan we voor je aan de slag. 

Bij Team Intro start je met een 4-daagse training waar je alle kneepjes van het vak leert. Deze training is gratis en wordt gegeven door professionals binnen het vak, zodat jij van a tot z weet wat je te wachten staat. Wij stomen je klaar voor het dag- en nachtleven als verkeersregelaar. Het enige wat we van jou verwachten is dat je leergierig bent, wel van een praatje houdt, het leuk vindt om mensen te helpen en natuurlijk openstaat voor een nieuwe uitdaging. Na deze training ben je klaar om aan de slag te gaan!

 

Aanmelden
op Nick zijn manier

Vacatures zonder ervaring Den Haag

Naast tevreden werknemers vinden we ontwikkeling ook heel belangrijk. Bevalt de baan als verkeersregelaar, maar ben je benieuwd wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? We kijken graag met je mee naar de volgende stap in jouw carrière. Zo kan het beroep van verkeersregelaar een opstap bieden naar andere carrièremogelijkheden in de openbare veiligheid, zoals verkeersmanagement of leidinggevende functies binnen dit vakgebied. 

Vacatures zonder opleiding Den Haag

Bij veel vacatures vraagt de werkgever om een afgeronde vooropleiding met diploma. Heb je die niet? Geen zorgen, haak niet af en lees verder! Bij Team Intro vinden wij diploma’s niet het allerbelangrijkste en daarom bieden we banen aan waar je zonder diploma binnen één week aan de slag kunt gaan. We leggen je hierna graag uit hoe dat zit.

Aanmelden
Nick

Interesse of wil je meer weten?

Nick helpt je graag verder.