Horeca vacatures

Aanpakkers gezocht!

Schrijf je in

Wij nemen contact met je op

De horeca. Leuk, uitdagend en afwisselend.

Werken in de horeca is lol maken. Mensen een topavond geven. Het perfecte biertje tappen. Knallen op de werkvloer. Het mooiste voorgerecht bedenken. Precies aanvoelen wat je gasten graag willen. Een logistiek genie zijn. Gepast gevat zijn. De balans vinden tussen de beste service en alles netjes houden. Gasten 110% voldaan naar huis laten gaan. Kortom werken is de horeca is jezelf ontwikkelen en super uitdagend. Daarom zijn wij er trots op dat wij voor ruim 150 strandtenten, restaurants en lunchrooms in Den Haag het personeel verzorgen. Dat betekent voor jou een hele ruime keuze. En bij die keuze helpen we je graag!

Onze horeca vacatures

icon

Barkeeper

Jij bent super in je communicatie, schenkt tegelijkertijd drankjes uit en dat alles met een brede glimlach

Lees meer
icon

Medewerker bediening

Jij bent het visitekaartje van de zaak. Jij zorgt ervoor dat de gasten tevreden zijn en met een big smile het restaurant uitlopen.

Lees meer
icon

Afwasser

Jij hebt geen bord voor je kop

Lees meer
icon

Runner

Jij zet altijd een stapje extra

Lees meer
icon

Hulpkok

Jij neemt je collega’s het werk uit handen

Lees meer
icon

Kok

Meester van de keuken

Lees meer
icon

Verkoopmedewerker vis

Als een vis in het water

Lees meer
icon

Bedrijfsleider

Jij regelt het wel

Lees meer
icon

Horecamedewerker

Gezelligheid & hard werken

Lees meer
Achtergrond afbeelding
Medewerker

Meer weten? Rianne weet alles! Bel/app via 06 303 47 678 of mail

Stilstand is achteruitgang. Leren doe je bij Team Intro

Wij geloven in leren. Een leven lang. Nieuwsgierig blijven. Nieuwe dingen doen. Slimmer werken. De oplossing voor heel veel problemen. Wordt iedereen beter van. Medewerkers van Intro kunnen verschillende interne trainingen volgen.

Onze horeca trainingen

icon

Sociale Hygiëne (SvH)

De cursus wordt gegeven door een externe opleider van Picabia Opleidingen. Één week van te voren krijgt de deelnemer een theorieboek en een boek met oefenexamens, die alvast doorgenomen kan worden. De gehele dag wordt er les gegeven door de externe opleider en aan het eind van de dag vindt het examen plaats.

icon

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Dit is een tweedaagse cursus waarvan de deelnemers op de eerste dag het lesmateriaal ontvangen. Op deze dagen wordt het onderwerp ‘Eerste Hulp’ behandelt. Denk hierbij aan ontruimingen, noodsituaties, reanimaties en mond-op-mond beademing. Daarnaast wordt het onderwerp ‘brand’ behandelt waar deelnemers o.a. ook een brandje gaan blussen.

icon

Hospitality

Deze training wordt verzorgd door onze vaste opleider/coach Joana Jager. Joana komt (op afspraak) bij je langs om te bespreken wat je verwacht en verlangd van jouw
medewerkers. Hoe is het eerste contact met de klant, hoe serveren ze het uit, etc.

Ga aan de slag bij

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk hier al onze bedrijfpagina's

Bekijk de video

Meer informatie over werken in de horeca

Wij zijn altijd en onophoudelijk op zoek naar echte aanpakkers. Aardige mensen, flexibel en sociaal. Die doen wat ze beloven. En plezier willen hebben in hun werk. Precies wat je nodig hebt voor in de horeca. Kom via ons werken in een van de horecazaken, en ervaar dat we er alles aan zullen doen om het ook jou naar de zin te maken. Met leuk werk. En als bijbaan. Snel je geld binnen krijgen. Vul je gegevens in op onze website en je solliciteert in één keer bij 150 restaurants en lunchrooms. Ook op het strand. En als het strandseizoen voorbij is, kan je altijd nog via ons ergens anders aan de bak. Kortom: van je werk je plezier maken.

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK