Verkeersregelaars in de kou!

Verkeersregelaars in de kou!

Verkeersregelaar Jan (45 jaar) is deze hele week al hard aan het werk in de kou. Koud? Welnee! Gewoon doorgaan!

“Gewaun doâhgaan, nie zeure!”

Wat een berichten kwamen er binnen de afgelopen dagen. Alle weerstations zijn het eens: koudste dagen sinds 1904!

Voor vandaag wordt er een ijsdag opgegeven met een gevoelstemperatuur tussen de -13 en -18. En dat op de eerste dag van de meteorologische lente! Dat lijkt nu in ieder geval nog ver van ons bed die voorjaarstemperaturen…

Maar hoe doen onze verkeersregelaars dat? Die staan tenslotte toch maar mooi in die kou! Vanochtend om 6.00 uur waren er al problemen bij de Utrechtsebaan in Den Haag. Waterleiding gesprongen.. je kon er zowat schaatsen. Gelukkig waren de verkeersregelaars snel ter plekke.

Gewaun doâhgaan, nie zeure
Jan is inmiddels wel wat gewend. “Als je dit werk doet, dan weet je dat er zulke dagen tussen kunnen zitten, nie zeure, gewaun doâhgaan. Met dikke kleding en een positieve instelling kom je de dag wel door. Daarnaast zorgt Intro zo nu en dan voor een lekker warm bakkie!”

De verkeersregelaars van Intro horen inmiddels bij het straatbeeld van Den Haag & Rotterdam. Overal zijn ze wel te vinden om ervoor te zorgen dat iedereen weer veilig op zijn bestemming aankomt. Mooi werk toch? Dat er mensen zijn die op dat moment even jouw navigatie zijn.

Complimentendag
Vandaag 1 maart 2018 is het complimentendag. Daarom willen we alle verkeersregelaars en andere harde werkers die buiten aan de slag zijn een dik compliment geven! Wat een diehards om in deze kou te staan en toch te blijven lachen. Dat doet niet iedereen jullie na!

Kortom, mooi en dankbaar beroep. Wij zijn in ieder geval heel trots op onze Intro medewerkers!

titel

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK