Op zoek naar een Jobcoach in de regio Den Haag?

Jobcoach in de regio Den Haag gezocht?

Team Intro is er ook voor jou! Duizenden gesprekken hebben onze ervaren recruiters al gevoerd met mensen die werk zochten en niet goed wisten wat ze nu precies wilden. Eigenlijk zijn we een soort jobcoaches grapt Nick Krijnen, recruiter sinds 2015 bij Team Intro. Lees hieronder hoe onze recruiters je kunnen helpen.

"Eigenlijk zijn we een soort jobcoaches"

Nick Krijnen

Recruiter Team Intro

Met een goed kop koffie gaan we in gesprek met de verschillende mensen in het Intro Werkcafé. We vinden het namelijk leuk om je goed te leren kennen en nemen daar ook de tijd voor. We stellen je eigenlijk 3 hele simpele vragen: “wie ben je, wat wil je, wat kan je”. Daarmee kunnen we al snel bedenken welke baan bij je past. Onze recruiters gaan altijd open en eerlijk het gesprek in als een soort jobcoach om jou het beste te helpen!

Mensen komen veelal bij ons binnen met een verhaal. Vaak weten ze niet wat voor werk bij ze past of wat ze nog meer zouden kunnen en willen. Wij hebben de afgelopen jaren veel mensen aan het werk geholpen uit heel veel verschillende situaties. Mensen die een goede baan hebben gehad maar niet wilden stil zitten na hun pensioen. Mensen zonder opleiding. Mensen die fysiek niet meer elk werk aan konden of gewoon studenten die een bijbaan zoeken.

Bij Team Intro helpen wij iedereen als je maar gemotiveerd bent en de wil hebt om te werken. Ongeacht je achtergrond. Wij bieden iedereen een kans. Naast leuk werk ook een opleiding nodig? Ook die regelen wij voor jou. Dankzij ons enorme netwerk aan opdrachtgevers vinden wij bijna altijd wel de baan die bij je past. Maar ook als we niet direct wat voor je hebben plaatsen we je in onze talentpool waarbij we je niet uit het oog verliezen en je op deze manier snel aan een leuke job kunnen helpen.

Laatst hadden we nog iemand op gesprek die eigenlijk heftruckchauffeur wilde worden. Alle werkgevers waar hij was geweest vroegen veel werkervaring wat hij helaas niet had. Na een leuk gesprek bleek dat deze kandidaat eigenlijk gewoon lekker buiten bezig wilde zijn. Daar wisten onze recruiters wel raad mee! We hebben hem diezelfde dag nog kunnen aanmelden voor de opleiding voor verkeersregelaar. De week erna kon hij zelfs met veel plezier al starten als verkeersregelaar! Dit zijn de leukste momenten van het werk om mensen direct te kunnen helpen volgens onze recruiters.

Wil jij ook eens praten over wat voor werk bij je zou passen? Kom dan snel eens langs in het Intro Werkcafé! We ontvangen je altijd met open armen en een heerlijke kop koffie. Check alvast onze vacatures!

Door deze website te gebruiken accepteert u de cookies zoals beschreven in het cookiebeleid.

OK